AAU logo

Studiepraktik i Esbjerg 2018

DEN 24. - 26. OKTOBER 2018

Oplev et studie på egen krop og bliv klogere

Hvordan er det at studere på Aalborg Universitet Esbjerg? Hvad vil det sige at arbejde projektorienteret? Er der et godt studiemiljø? Og hvad går mit ønskestudie egentlig ud på?

Kom til Studiepraktik på en af Aalborg Universitet Esbjergs uddannelser i tre dage og få en unik chance for at opleve livet som studerende.

Hvordan foregår Studiepraktik?

Når du vælger Studiepraktik på AAU Esbjerg får du mulighed for at få et unikt indblik i en uddannelse og i det studieliv, der venter dig som studerende. I løbet af de tre dage, du besøger os, får du masser af muligheder for at snakke med studerende og studievejledere.

Oplev studieformen og mærk stemningen på universitetet

Du kommer undervejs til at opleve studieformen, det projektorienterede gruppearbejde, som kendetegner AAU, ligesom du vil få en forsmag på det fagligt indhold, som de studerende arbejder med i deres hverdag. På nogle uddannelser laver du sammen med andre kommende studerende et miniprojekt, på andre uddannelser følger du de studerende, der laver projekter.

Det fysiske studiemiljø spiller en væsentlig rolle for de studerendes hverdag og du kommer selvfølgelig også til at få en fornemmelse af de lokaler, som bruges på den valgte uddannelse, dvs. auditorier, laboratorier, studiepladser, it-faciliteter m.m.

ledige studiepraktikpladser - sådan søger du

Nåede du ikke at søge en studiepraktikplads i første ansøgningsrunde? Du kan nå det endnu. Du kan søge en af de ledige studiepraktikpladser via www.studiepraktik.nu fra 27. september - men skynd dig, pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet! Sidste frist er mandag d.15.oktober. For at blive tilmeldt ledige pladser efter d. 15. oktober, skal du kontakte koordinatoren Tine Juhl

Klik dig ind på nedenstående link og log ind på studiepraktik.nu. Vær opmærksom på at du først kan se om der er ledige pladser når du har klikket dig ind på en uddannelse - det står næsten nederst under overskriften Pladser.
Ledige pladser i Esbjerg

Hvem kan deltage?

Hvem kan deltage?

Er du afgangselev eller har du allerede afsluttet en gymnasial uddannelse så er du netop målgruppen for Studiepraktik.

"”Jeg troede egentligt ikke, at jeg ville på uni, men nu da jeg har været på AAU, er jeg blevet åben for ideen om at starte der. Og det er til dels arbejdsformen på AAU og det sociale miljø, der er skyld i dette, især den imødekommenhed man blev mødt med gennem hele praktikken”.

Studiepraktikant 2015