Studiepraktik i Esbjerg

DEN 21. OKTOBER 2020


Hvordan er det at studere på Aalborg Universitet Esbjerg? Hvad vil det sige at arbejde projektorienteret? Hvordan er studiemiljøet og faciliteterne? Og hvad går mit ønskestudie egentlig ud på?

Kom til online Studiepraktik på en af Aalborg Universitet Esbjergs uddannelser og få en unik chance for at opleve livet som studerende.

Studiepraktik er i 2020 et virtuelt arrangement, da vi af smittehensyn ikke kan tage imod så mange besøgende på vores campus. Vi har i stedet sørget for at lave en række spændende programmer til dig, så du får mulighed for at lære en uddannelse bedre at kende og samtidig opleve så mange facetter af livet som studerende på AAU som muligt.

Hvordan foregår Studiepraktik?

Når du vælger Studiepraktik på AAU Esbjerg får du mulighed for at få et indblik i en uddannelse og i det studieliv, der venter dig som studerende. I løbet af dagen, hvor du deltager online, får du mulighed for at snakke med studerende, studievejledere og følge undervisningen.

I 2020 bliver Studiepraktik et virtuelt arrangement, som du deltager i via Zoom. Vi sørger for at lave et spændende program til dig, så du får mulighed for at opleve så mange facetter af livet som studerende på AAU som muligt.
 

Oplev studieformen og mærk stemningen på universitetet

Du kommer undervejs til at opleve studieformen, det projektorienterede gruppearbejde, som kendetegner AAU, ligesom du vil få en forsmag på det fagligt indhold, som de studerende arbejder med i deres hverdag. 
 

Det fysiske studiemiljø spiller en væsentlig rolle for de studerendes hverdag. Selvom du ikke kan besøge os rent fysisk til Studiepraktik i år, så prøver vi alligevel at give jer en fornemmelse af de lokaler, som bruges på den valgte uddannelse, dvs. auditorier, laboratorier, grupperum, it-faciliteter m.m.

Læs mere om Studiepraktik

ledige studiepraktikpladser - sådan søger du

Nåede du ikke at søge en studiepraktikplads i første ansøgningsrunde? Du kan nå det endnu. Du kan søge en af de ledige studiepraktikpladser via www.studiepraktik.nu fra 1. oktober - men skynd dig, pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet! Sidste frist er onsdag d. 7.oktober.

Klik dig ind på nedenstående link og log ind på studiepraktik.nu. Vær opmærksom på at du først kan se om der er ledige pladser når du har klikket dig ind på en uddannelse - det står næsten nederst under overskriften Pladser.


Ledige pladser i Esbjerg

Hvem kan deltage?

Hvem kan deltage?

Er du afgangselev eller har du allerede afsluttet en gymnasial uddannelse så er du netop målgruppen for Studiepraktik.