Studiepraktik i Esbjerg

DEN 27. - 29. OKTOBER 2021

Oplev et studie på egen krop og bliv klogere


Hvordan er det at studere på Aalborg Universitet Esbjerg? Hvad vil det sige at arbejde projektorienteret? Hvordan er studiemiljøet og faciliteterne? Og hvad går mit ønskestudie egentlig ud på?

Kom til Studiepraktik på en af Aalborg Universitet Esbjergs uddannelser i tre dage og få en unik chance for at opleve livet som studerende.

Hvordan foregår Studiepraktik?

Når du vælger Studiepraktik på AAU Esbjerg får du mulighed for at få et unikt indblik i en uddannelse og i det studieliv, der venter dig som studerende. I løbet af de tre dage, du besøger os, får du masser af muligheder for at snakke med studerende og studievejledere.
 

Oplev studieformen og mærk stemningen på universitetet

Du kommer undervejs til at opleve studieformen, det projektorienterede gruppearbejde, som kendetegner AAU, ligesom du vil få en forsmag på det fagligt indhold, som de studerende arbejder med i deres hverdag. På uddannelserne skal du sammen med en med andre studiepraktikanter i grupper lave et miniprojekt.
 

Det fysiske studiemiljø spiller en væsentlig rolle for din hverdag som studerende og du kommer derfor også til at få en fornemmelse af de lokaler, som bruges på den valgte uddannelse, dvs. auditorier, laboratorier, studiepladser, it-faciliteter m.m.

Læs mere om Studiepraktik

ledige studiepraktikpladser - sådan søger du

Nåede du ikke at søge en studiepraktikplads i første ansøgningsrunde? Du kan nå det endnu. Du kan søge en af de ledige studiepraktikpladser via www.studiepraktik.nu fra 1. oktober - men skynd dig, pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet! Sidste frist er onsdag d. 7.oktober.

Klik dig ind på nedenstående link og log ind på studiepraktik.nu. Vær opmærksom på at du først kan se om der er ledige pladser når du har klikket dig ind på en uddannelse - det står næsten nederst under overskriften Pladser.


Ledige pladser i Esbjerg

Hvem kan deltage?

Hvem kan deltage?

Er du afgangselev eller har du allerede afsluttet en gymnasial uddannelse så er du netop målgruppen for Studiepraktik.

Sådan tilmelder du dig

Sådan tilmelder du dig

Du skal søge en studiepraktikplads via den fælles landsdækkende hjemmeside for Studiepraktik. Ansøgningsperioden er den 8. - 15. september 2021.

Læs mere på studiepraktik.nu