AAU logo

Studiepraktik i Aalborg

Hvordan foregår Studiepraktik?

Når du vælger Studiepraktik på AAU får du mulighed for at få et unikt indblik i en uddannelse og i det studieliv, der venter dig som studerende. I løbet af de tre dage, du besøger os, får du masse af muligheder for at snakke med studerende, studievejledere og følge undervisningen.

Oplev studieformen og mærk stemningen på universitetet

Du kommer undervejs til at opleve studieformen, det projektorienterede gruppearbejde, som kendetegner AAU, ligesom du vil få en forsmag på det faglige indhold, som de studerende arbejder med i deres hverdag. På nogle uddannelser laver du et miniprojekt sammen med andre kommende studerende, på andre uddannelser følger du de studerende, der laver projekter.

Det fysiske studiemiljø spiller en væsentlig rolle for de studerendes hverdag og du kommer selvfølgelig også til at få en fornemmelse af de lokaler, som bruges på den valgte uddannelse, dvs. auditorier, laboratorier, grupperum, it-faciliteter m.m.

Studiepraktik på AAU  i Aalborg afholdes i samarbejde med Studievalg Danmark - Center Nordjylland, Aalborg Kommune, Region Nordjylland, Nordjyllands Trafikselskab samt det landsdækkende Studiepraktik-samarbejde.