AAU logo

Studiepraktik på AAU

Se video fra Studiepraktik 2017

 

Studiepraktik i 2018

Studiepraktik er nu veloverstået og vi håber I har haft tre spændende dage, der har givet jer det nødvendige indblik i studiet, universitetet og byen, til at træffe jeres uddannelsesvalg.

Er du i tvivl om noget efter at have været til Studiepraktik, kan du altid tage fat i uddannelses egen studievejleder. Du kan også kontakte din uddannelses kontaktperson.


Mød os igen!

Er du interesseret i at høre mere om uddannelserne på Aalborg Universitet, boligmuligheder, studieliv, vigtige deadlines og meget mere, har du flere muligheder for at følge os online og møde os til forskellige arrangementer.


Instagram-profilen ”AAUstudieliv”

På Instagram overtager en AAU-studerende hver uge vores profil AAUstudieliv og viser med billeder sit studieliv præcis, som han/hun oplever det. Her kan du få et indblik i, hvordan det er at være studerende på Aalborg Universitet og stille alle de spørgsmål til de studerende, som du måtte have. Følg os på Instagram

 

SnapChat-profilen ”AAUUNI”

Her kommer du bl.a. med om bag kulisserne ved mange af vores events og tit overtages profilen af studerende, der viser deres hverdag og giver et indblik i livet på universitetet. Tilføj os på SnapChat  eller søg efter brugernavnet ”AAUUNI”

 

Aalborg Universitets Facebook-side

Bliv fan af vores Facebook-side og hold dig opdateret på AAU-nyheder. Her kan du opleve studielivet og se aktuelle nyheder og billedreportager fra universitetet. Har du et spørgsmål til Aalborg Universitet, kan du sagtens stille det på siden - så finder vi frem til et svar.

 

Åbent Hus

Aalborg Universitet holder Åbent Hus i februar og marts i vores tre campusbyer i Aalborg, Esbjerg og København. Her står studerende og studievejledere klar til en grundig snak om alle AAU’s uddannelser ligesom du kan høre oplæg om den enkelte uddannelse og studieliv generelt. Læs mere om Åbent Hus.

 

Hvordan kommer jeg ind på en uddannelse på AAU?

Er du i tvivl om, hvornår og hvordan du skal søge ind på Aalborg Universitet, kan du få svar ved at besøge vores hjemmeside om optagelse, som udelukkende handler om, hvordan du søger ind.

Har du spørgsmål om Studiepraktik?

Har du spørgsmål om Studiepraktik, er du velkommen til at kontakte vores koordinatorer: 
 

Campus Aalborg: Studiepraktik campus Aalborg

Campus Esbjerg: Tine Juhl, 9940 7601

Campus København: Mette Vium Asbjørn
 

"”Jeg troede egentligt ikke, at jeg ville på uni, men nu da jeg har været på AAU, er jeg blevet åben for ideen om at starte der. Og det er til dels arbejdsformen på AAU og det sociale miljø, der er skyld i dette, især den imødekommenhed man blev mødt med gennem hele praktikken”.

Studiepraktikant 2015

Hvad er Studiepraktik?

Studiepraktik er din mulighed for at opleve, hvordan det er at studere på en af Aalborg Universitets mange uddannelser i tre dage.

Ved at gå i praktik på en uddannelse får du en unik chance for at afprøve, hvad det vil sige at arbejde projektorienteret, hvad et bestemt studie går ud på, og hvordan studiemiljøet er.

I forbindelse med Studiepraktik arrangerer AAU også en masse spændende aktiviteter ud over studiet - vi kalder det Afterstudy.

 

 

Følg #aaustudiepraktik på Instagram

Hvem kan deltage?

Er du afgangselev eller har du allerede afsluttet en gymnasial uddannelse så er du netop målgruppen for Studiepraktik.